Ακόμη μια... εξυπνάδα επιστράτευσε ο Στέφανος Κασσελάκης για να υποβαθμίσει τη σημασία του ειδικού μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σήμερα Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπερνώντας τη σημασία της εν λόγω παρέμβασης τόσο για την επιβράβευση των εργαζομένων που πετυχαίνουν ή ξεπερνούν τους στόχους που έχουν τεθεί, όσο και για την αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας του Δημοσίου, χαρακτηρίζει το πριμ, «πριν». Χαρακτηριστικά επιχειρεί να εξηγήσει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«O πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. "Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε". Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες».

Και βέβαια συνεχίζει την πλειοδοσία, υποσχόμενος την επαναχορήγηση 13ου και 14ου «από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», που εξακολουθεί να ονειρεύεται.

«Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β' κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.