Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία αποκαλύπτεται για τη δολοφονία της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα από άνανδρους τρομοκράτες.

Όλοι θυμόμαστε τη δολοφονική επίθεση στο σπίτι της πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Νέστορα, την 1η Ιουλίου με θύμα την Βάγια Νέστορα. Μία τρομοκρατική επίθεση με πολιτικά κίνητρα που δείχνει την αλλεργία μερικών στη Δημοκρατία και τη διαφορετική άποψη.

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε γρήγορα τους δράστες, οι οποίοι και βρίσκονται στην φυλακή. Μάλιστα κάποιοι ήταν γνώριμοι των Αρχών, καθώς ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ωστόσο τώρα μαθαίνουμε ακόμη μια πληροφορία για τους δράστες, η οποία σε διαφορετική περίπτωση, ίσως να έπαιρνε περισσότερη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με τη στήλη Beast του Newsbeast, η μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων δραστών ήταν αποσπασμένη σε γραφείο βουλευτή. Μάλιστα το ίδιο βράδυ που μαθεύτηκε η σύλληψη, η ίδια παραιτήθηκε καθώς δεν ήθελε να συνδεθεί το όνομα του βουλευτή με την επίθεση.

Προφανώς ούτε ο βουλευτής έχει σχέση, ούτε η μητέρα. Άλλωστε όλοι οι συλληφθέντες είναι ενήλικοι και είναι υπεύθυνοι για τις επιλογές και τις πράξεις τους.

Όμως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι αν σε μια παρόμοια περίπτωση, εμπλεκόταν με οποιοδήποτε τρόπο κυβερνητικός βουλευτής, κάποιοι θα είχαν ήδη γνωστοποιήσει το όνομά του με πρωτοσέλιδα γεμάτο υπερβολές και τα γνωστά τοξικά τρολ θα είχαν διασπείρει fake news και ευφάνταστα σενάρια.