«Πολύς ντόρος για το τίποτα», ήταν το σχόλιο του Πέτρου Γαϊτάνου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το πως βλέπει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, ανέφερε:

«Λυπηρή η εικόνα, χώρος που εκτονώνει τη συγκέντρωση επιθυµιών και παρεκτροπών, που συνδέουν τους ανθρώπους εκεί όπου στεγάζουν και δικαιολογούν τις αµετανόητες πτώσεις τους πολλοί. Βέβαια, ξεχωρίζουν κάποιοι πολιτικοί, που και αυτοί αγωνίζονται µάλλον όπως µπορούν σε ένα ουτοπικό τοπίο. Πάντα υπάρχουν και µέσα στη λάσπη αξίες. Αυτοί ελέγχουν και οριοθετούν το άξιο σηµείο αναφοράς σε όλες τις δράσεις. Ακολούθως το ίδιο συµβαίνει και στην πολιτική. Μου έγιναν κι εμένα προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια και παντού αρνήθηκα. ∆εν µε εµπνέει η πολιτική», είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, και το «θαύµα» µε τον σταυρό στη βάφτισή του, για το οποίο έγινε μεγάλη συζήτηση:

«Συγχωρέστε µε, δεν έχω τον χρόνο και δεν µε ενδιαφέρει να παρακολουθώ τα νέα. ∆εν έχω τον χρόνο να προσέχω τόσα συµβάντα, που δεν µε βοηθούν σε κάτι. Πολύς θόρυβος για το τίποτα», κατέληξε ο τραγουδιστής.