Η κερασιά, φορτωμένη με τους καρπούς της, που είχε στην αυλή της, στάθηκε μοιραία για 80χρονη στην Τιθορέα (Βελίτσα) Φθιώτιδας.
Η γιαγιά που έμενε μόνη της στο χωριό και είχε ακόμη τις δυνάμεις να φροντίζει τον κήπο και τα δέντρα της, θέλησε την περασμένη Παρασκευή να ανεβεί στο δέντρο για να μαζέψει τα κεράσια.
Το δέντρο βρισκόταν δίπλα σε υπερυψωμένο μαντρότοιχο και αφού σκαρφάλωσε περίπου στα 3,5 μέτρα, η 80χρονη επιχείρησε να μαζέψει τους καρπούς από την κορυφή.
Δυστυχώς, σε κάποια κίνησή της δεν υπολόγισε σωστά και βρέθηκε στο έδαφος με συνέπεια να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπως διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα έδωσε μάχη για τέσσερις σχεδόν ημέρες χωρίς τελικά να τα καταφέρει αφού χθες Τρίτη εξέπνευσε.
(Πηγή lamiareport.gr)