Δεν ξέρω πόσο καλός επικοινωνιολόγος είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αυτό θα το κρίνουν όσοι είχαν την τιμή να τον συμβουλεύονται στη Νέα Δημοκρατία της περιόδου που θα επανίδρυε το κράτος. Για τους παροικούντες, δικής του έμπνευσης ήταν η ιδέα της «επανίδρυσης του κράτους», αλλά δεν ευτύχησε να τη δει να υλοποιείται. Ενδεχομένως αυτό το απωθημένο να αποτελεί και το εκλυτικό αίτιο που τον οδήγησε να έρθει κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ολοκληρώνοντας έτσι το φλερτ που είχε ξεκινήσει με τον Αλέξη Τσίπρα. Θυμίζουμε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας.

Μέχρις εδώ κανένα θέμα, όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται, είτε μόνος του είτε με παρέα. Αλλά από αυτό μέχρι να πάρει τη σκούπα από τα χέρια της Κεχαγιά και να προσπαθεί να καθαρίσει την ντροπή Κασσελάκη, πάει πολύ. Τι είπε ο επικοινωνιολόγος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ; Ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά»! Άραγε όταν το είπε επικοινωνούσε με αυτό το πλευρό που κοιμάται τώρα ή με το άλλο που κοιμόταν όταν τον χλεύαζαν οι «πολάκηδες» του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους τώρα συμπορεύεται;

Και αντί να σταματήσει εκεί και να αλλάξει συζήτηση, να μας πει π.χ. για τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες, προχώρησε και σε ερμηνευτικές εξηγήσεις προκειμένου να δικαιολογήσει την αθλιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Το "σκοτώνει" είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε "αυτό το παγωτό σκοτώνει";» είπε αφήνοντας τον Οικονόμου και τον Παυλόπουλο «παγωτό».

Δηλαδή, αν του έλεγαν ότι ο Κασσελάκης είναι για «σκότωμα» στον προφορικό λόγο θα είχε άλλη ερμηνεία από τον γραπτό; Γιατί έτσι όπως τα λέει θα μπορούσαμε να του πούμε ότι και η βλακεία «σκοτώνει».

Easy Writer